Autor: 021.rs

Novi Sad
25.05.2016.
11:38 > 13:39
Sudija novosadskog Višeg suda Slobodanka Gutović je izjavila da je pripremno ročište u postupku protiv Gorana Davidovića i drugih odloženo zbog lažne dojave o podmetanju bombe.
  • Ex cop

    25.05.2016 20:32
    Dobra sugestija
    Dobra sugestija.Postaviti i detektore za eksploziv na ulazima u sud.Ovo oko zameranja od strane obezbeđenja ne razumem.Ja nisam iz te priče.
  • Miisim

    25.05.2016 16:40
    Zasto da mu sude kada je on srBsko luce od tadica pa na ovamo.
  • АДВОКАТ

    25.05.2016 15:54
    БРАНИЛАЦ
    Уз овакве браниоце тужилаштво нема шта да тражи. Познајем колегу и сматрам да својим богатим искуством успети да докаже невиност окривљеног!!! Превелика медијска пажња се поклања овом случају и суд је под великим притиском, што ће исходовати нефер суђењу.
  • @Ex cop

    25.05.2016 14:12
    Da li sud poseduje detektore eksploziva na ulazu?
    Ako ne poseduje, kako da obezbeđenje proverava prisustvo eksloziva?
    Ako je dovoljno "biti obučen", zašto aerodromi po svetu ne veruju Ex Cop-u, već instaliraju detektore? Zar nije dovoljno "biti obučen" i verovati nekom kome se očigledno zamerilo obezbeđenje suda u Novom Sadu.. a i jeftinije bi bilo?
  • Ex cop

    25.05.2016 13:10
    Kako radi obezbeđenje
    Ova po ko zna koji put (srećom)lažna dojava otvara pitanje obezbeđenja zgrade suda.Koliko znam postoje samo 2 ulaza.Jedan iz Sutjeske i drugi iz Radničke ulice.Oba su pod obezbeđenjem (fizičkim i tehničkim).Bio je i jedan ulaz i z M.Gorkog ali se on više ne koristi odnosno blokiran je.Dakle ako znamo koliko ima ulaza i da su svi 24 časa pod fizičko-tehničkim obezbeđenjem zašto se uvek zbog anonimne pretnje bombom zatvara cela zgrada na 2 sata i trpe sve stranke i postupci .Pitanje nije suvišno već logično.Jer ili obezbeđenje sudske zgrade i tehnika rade svoj posao ili ne.Ako ga rade po propisima onda je teško poverovati da neko može bombu ili šta drugo opasno uneti tako lako i to uvek u danu kada se održavaju suđenja tajkunima ili kriminalosima većeg kalibra.OK ,znam da će svi reći veruj ali proveravaj ali mislim da je pravo pitanje da li obezbeđenje suda radi svoj posao dovoljno kvalitetno ili ne odnosno, da li ima prave ljude za taj posao.Ovde izuzimam Slobu koji je iskusan i profesionalan ali verovatno i pred penzijom i još 1-2 čoveka ali ostali očigledno nisu za taj posao,bez uvrede.Izgleda da policija ne veruje mnogo u profesionalizam sudskog obezbeđenja i tehnike kada svaki put zatvara zgradu i vrši KD pregled.Ako je tako onda organizujte sudsko obezbeđenje i tehniku tako da budu mnogo pouzdaniji pa će ovakve pretnje biti mnogo lakše rešavane i bez zatvaranja suda.Još nešto ,nemamo ni podatak koliko je identifikovano i procesuirano dojavljača o lažnoj bombi.Zašto?
  • mudrac

    25.05.2016 12:53
    A sto ga ne uhapse u cemu je problem???Da se tako majmunisao u Izraelu danas bi mu davali 8 godina.
  • tamo neko

    25.05.2016 12:14
    kad je moglo vojvodi od lipovog gaja da se odlaze zasto i ovog liku nebi mogli, ipak smo svi novosadjani

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna